Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

28/01/2022

Αγαπητοί μας γονείς,

Ο καιρός βελτιώθηκε, τα προβλήματα με το χιόνι δείχνουν ελεγχόμενα, οπότε (καλώς εχόντων των πραγμάτων) τα σχολεία της περιοχής μας θα ανοίξουν κανονικά τη Δευτέρα 31/1/22 και θα επανέλθει η κανονικότητα.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πρέπει έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο, τη Δευτέρα 31/1, να έχουν κάνει self test και να το δηλώσουν έως τις 24:00 το βράδυ στην πλατφόρμα του EDUPASS.

Τα επόμενα self tests θα πρέπει να γίνουν κανονικά την προκαθορισμένη ημέρα και έως 24 ώρες πριν από την προσέλευση των παιδιών στο σχολείο την Τρίτη και την Παρασκευή με την ίδια διαδικασία. Συνεπώς, μαθητές και μαθήτριες  θα πρέπει να είναι ΠΡΑΣΙΝΟΙ κατά την είσοδό τους στο σχολικό λεωφορείο και το σχολείο το πρωί της Δευτέρας 31/1, της Τρίτης 1/2 και της Παρασκευής 4/2.

Παρακαλούμε θερμά για την τήρηση των μέτρων και να γίνουν σωστά όλα τα self tests, καθώς το προηγούμενο διάστημα είχαμε ενημέρωση γονέων για θετικά κρούσματα και στα δύο τμήματα του Νηπιαγωγείου μας για τα οποία λόγω απουσιών τους από την τάξη δεν κρίθηκαν στενές επαφές και δεν υπήρξε αναγκαιότητα ακολουθίας του πρωτοκόλλου.

Τέλος σας συστήνουμε και πάλι να παρακολουθείτε την υγεία των παιδιών σας, ώστε να μην προσέρχονται αδιάθετα ή με συμπτώματα που παραπέμπουν στην νόσο COVID-19.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία σας.

Από το Νηπιαγωγείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.