Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

 

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 

Αγαπητοί μας γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την  ισχύουσα νομοθεσία και το από 23/1 ηλεκτρονικό μήνυμα της Δ/νσης Π.Ε. Ανατ.Αττικής υπάρχει οδηγία τηλεκπαίδευσης εντός του πρωινού ωραρίου.

Το Νηπιαγωγείο δεν έχει παραλάβει μέχρι στιγμής προβλεπόμενο εξοπλισμό ΤΠΕ προκειμένου να είναι έτοιμο για υλοποίηση εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των τμημάτων του, ωστόσο σε αυτή την έκτακτη συνθήκη θα καταβάλει προσπάθεια για τηλεκπαίδευση από τον σχολικό χώρο, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.  

Η τηλεκπαίδευση για τα παιδιά και των δύο τμημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα από το σύνδεσμοπου σας έχει αποσταλεί, στο εξής ωράριο:

08:30-09:00 (1η ώρα)

09:00-09:20 (διάλειμμα)

09:20-09:50 (2η ώρα)

09:50-10:10 (διάλειμμα)

10:10-10:40 (3η ώρα)

Η σύνδεση γίνεται με την παρουσία ενήλικα  και προτείνεται, τα παιδιά να έχουν μαζί τους χαρτί και μαρκαδόρους και αγαπημένα αντικείμενα της καθημερινότητάς τους.

Σημειώνεται ότι σε αυτή την ηλικιακή ομάδα  οι στόχοι του σχολείου επιτυγχάνονται μέσα από τη δια ζώσης βιωματική επαφή των παιδιών, την δια ζώσης επικοινωνία και αλληλεπίδραση μεταξύ τους και μέσα από ομοδοσυνεργατικές δραστηριότητες σε θεματικές δραστηριότητες που τα ενδιαφέρουν και τα ενθουσιάζουν. Συνεπώς, η έκτακτη αυτή συνθήκη αφορά την επικοινωνία μεταξύ σχολείου και παιδιών και σε καμία περίπτωση την κάλυψη ύλης, καθώς στο Νηπιαγωγείο το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και ευπροσάρμοστο.

Από το Νηπιαγωγείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.