Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Σχολικός Μαραθώνιος Ανακύκλωσης


Η λήξη του σχολικού μαραθωνίου ανακύκλωσης βρήκε το σχολείο μας στην 3η θέση ανάμεσα στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Παλλήνης και η προσπάθεια όλων των παιδιών επαινέθηκε και επιβραβεύτηκε στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 10/4 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα, παρουσία της δημοτικής αρχής και της σχολικής κοινότητας.
Εκπρόσωποι των συμμετεχόντων Νηπιαγωγείων του Δήμου Παλλήνης με τον Δήμαρχο Παλλήνης και την αρμόδια αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κα Αφροδίτη Μπίμπα. Ο Σύλλογος Γονέων στήριξε ενεργά τη διαδικασία ανακύκλωσης για όλη την περίοδο υλοποίησής της.

Εκ μέρους του 7ου Νηπιαγωγείου Παλλήνης, τον έπαινο και το βραβείο παρέλαβαν η Προϊσταμένη με την μαθήτρια Εβελίνα Τ., ένα από τα παιδιά που συμμετείχε ενεργά μαζί με συμμαθητές της στην δράση ανακύκλωσης του σχολείου. 



Η ανακύκλωση είναι τρόπος ζωής με συνέχεια και συνέπεια. Το βραβείο θα γίνει αφορμή να συνεχίσει το σχολείο μας τις δράσεις ευαισθητοποίησης των μαθητών του για ένα καθαρό περιβάλλον με μελλοντικούς ενεργούς πολίτες που νοιάζονται, παρεμβαίνουν και ενεργούν.
Οι φωτογραφίες είναι από το Διαγωνισμό ζωγραφικής από μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων-Λυκείων, καθώς και ενήλικες και ΑμεΑ που δημιούργησαν 484 καλλιτεχνικά έργα με τίτλο «Πλαστικό - Πες όχι στη χρήση - Δώσε λύση!».


Ευχαριστούμε τις οικογένειες που έστειλαν ανακυκλώσιμα υλικά στο Νηπιαγωγείο και συμμετείχαν ενεργά στη δράση ανακύκλωσης, η οποία συνεχίζεται σταθερά έως τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
 Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημ.Σχολείου και 7ου Νηπιαγωγείου Παλλήνης για την τεράστια συμβολή και στήριξή του στο εκπαιδευτικό έργο!

















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.