Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022


Νοιάζομαι και Ενεργώ, το Κοινωνικό Παντοπωλείο βοηθώ!
Εργαστήριο Δεξιοτήτων

Σε συνέχεχεια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων "Νοιάζομαι και Ενεργώ", τα παιδιά αποφάσισαν για το μήνα Φεβρούάριο να γίνουν εθελοντές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης. Τρόφιμο του μήνα Φεβρουαρίου, ψηφίστηκε από τα παιδιά του 2ου τμήματος να είναι οι φακές και όλα τα παιδιά πήγαν το μήνυμα στο σπίτι.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παλλήνης κα Ασπασία Τζιτζικάκη, ήρθε τη Δευτέρα 28/2 να παραλάβει τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν τα παιδιά και ο Σύλλογος Γονέων.
Τα παιδιά τοποθέτησαν όλα τα τρόφιμα που έφεραν σε μια μεγάλη βοηθητική τσάντα.
Σαράντα επτά  (47) συσκευασίες φακής συγκεντρώθηκαν το μήνα Φεβρουάριο για να βοηθήσουν ευάλωτους πολίτες της πόλης μας.
Η Αντιδήμαρχος εξήγησε στα παιδιά πώς λειτουργεί το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, σαν ένας "κουμπαράς" για ανθρώπους που μπορεί κάποτε να μπορούσαν να αγοράσουν τρόφιμα για την οικογένειά τους, αλλά τώρα μπορεί να μην έχουν χρήματα και δουλειά. Και δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια του κοινωνικού παντοπωλείου κάποτε στη ζωή τους.
Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, έφτιαξαν και χάρισαν μια μεγάλη αφίσα στην Αντιδήμαρχο. Εκεί έβαλαν όλη τους την αγάπη, τον εθελοντισμό και το νοιάξιμο για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Τριάντα τέσσερις μικροί εθελοντές, αυριανοί ενεργοί πολίτες, νοιάζονται και ενεργούν για τους άλλους ανθρώπους, για τα ζώα για τον πλανήτη Γη με σκέψεις αγάπης. Κοντά μας και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας που κάθε μήνα στηρίζει τη δράση με 10 πακέτα από το τρόφιμο που επιλέγουν τα παιδιά!

Όλοι μαζί, είμαστε πάντα πιο δυνατοί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.