Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ 

ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ


Αγαπητοί μας γονείς

Ευχόμαστε να είστε καλά, δυνατοί και υγιείς στην οικογένειά σας.

Οι εργασίες τακτοποίησης του νηπιαγωγείου στο νέο χώρο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά το θέμα του ανοίγματος των σχολείων παραμένει «θολό τοπίο» σύμφωνα με τους ειδικούς, λόγω των δεδομένων της πανδημίας.

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος Διδασκόντων, παράλληλα με την υλοποίηση σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης,  ενεργοποιεί την ηλεκτρονική τάξη (e-class)  του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, προκειμένου να έχουν τα παιδιά τη δυνατότητα πρόσβασης στους συνδέσμους των μαθημάτων της ημέρας, αλλά και σε σχετικά φύλλα εργασίας.  

Η διαδικασία εισόδου για τους μαθητές είναι απλή:

1. Μπαίνετε στο σύνδεσμο: https://eclass.sch.gr/ και πατάτε στην πράσινη ετικέτα "είσοδος στην η-τάξη με στοιχεία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου". 

2. Στη νέα καρτέλα που ανοίγει, συμπληρώνεται τα στοιχεία  username και  password που σας έχουν δοθεί (από παλαιότερη διαδικασία ή κάνετε τώρα εγγραφή) και αυτόματα εισέρχεστε στο 7ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης, όπου είναι εγγεγραμμένο το παιδί σας.

3. Στη συνέχεια μπαίνετε στην αρχική σελίδα της «η-τάξη» όπου θα δείτε τα μαθήματα και την επιλογή "Εγγραφή σε μάθημα". Μένει μόνο να κάνετε εγγραφή στο μάθημα του τμήματος του παιδιού σας και να παρακολουθείτε το πρόγραμμα ανακοινώσεων.

Στην  αρχική σελίδα της πλατφόρμα «η-τάξη», πατώντας στο μάθημα του τμήματος αριστερά, θα δείτε τις επιλογές "έγγραφα" όπου μπορείτε να αναζητάτε τα φύλλα εργασίας και "συνδέσεις Διαδικτύου" για τους συνδέσμους κάθε μαθήματος.

Το υλικό των μαθημάτων κάθε ημέρας θα αναρτάται μετά την λήξη της σύγχρονης εκπαίδευσης και το πρόγραμμα θα είναι κοινό και για τα δύο τμήματα. Ωστόσο για τυπικούς λόγους παρακαλούμε να κάνετε εγγραφή στο τμήμα του παιδιού σας.

Σε κάθε περίπτωση που δεν θα είναι εφικτή η σύνδεση στην καθημερινή τηλεκπαίδευση με την εκπαιδευτικό της τάξης, τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση στο υλικό και το μάθημα της ημέρας. Το πρόγραμμα ξεκινάει από σήμερα 1/12/2020 με το μάθημα της χθεσινής ημέρας.

Με την ελπίδα να ανταπεξέλθουμε με συνεργασία στη δύσκολη αυτή συγκυρία και να βγούμε κατά το δυνατόν αλώβητοι και ψυχικά υγιείς, σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συνεργασία.

Από το Νηπιαγωγείο

                                                                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.