Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

"Καλωσορίζοντας τα Χριστούγεννα στην Πλατεία Ελευθερίας με Νηπιαγωγεία του Δήμου Παλλήνης" 

Με στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά που έφτιαξαν τα παιδιά με τους γονείς τους την προηγούμενη μέρα το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στις 17/12/19 στη δράση του Δήμου Παλλήνης που το ίδιο ξεκίνησε πριν δύο χρόνια, για να καλωσορίσει τα Χριστούγεννα στην πόλη μας.

 Παράλληλα, στο πλαίσιο ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας και του προγράμματος Νοιάζομαι και Δρω, τα παιδιά αντάλλαξαν μεταξύ τους βιβλία, με έναν πρωτότυπο τρόπο. Κάθε παιδί διακόσμησε το εξώφυλλο της συσκευασίας και περιέγραψε σε μια πρόταση το περιεχόμενο του βιβλίου του.

  
  Εκείνο το απόγευμα, τα παιδιά με τους γονείς τους, μαζί με άλλα Νηπιαγωγεία και παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Παλλήνης στόλισαν δέντρα  και τραγούδησαν γιορτινά τραγούδια και κάλαντα. Στην συνέχεια αντάλλαξαν τα δωροβιβλία τους και ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα. 



 

Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντισμού, τα παιδιά ενημερώθηκαν από τις υπεύθυνες για τις δράσεις του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης και αποφάσισαν να στηρίξουν την προσπάθεια με τρόφιμα που διατέθηκαν ως "εισιτήριο" για την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας. 





Πολλές ευχές γεμάτες με εθελοντισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.