Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Βραβεία ΙΒΒΥ 2016

Ο Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου βραβεύει τη ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του 7ου Νηπιαγωγείου Παλλήνης 

Στιγμές μεγάλης τιμής και υπερηφάνειας ζήσαμε κατά την απονομή των βραβείων ΙΒΒΥ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου, στην Τεχνόπολη Αθηνών το Σάββατο 2 Απριλίου, καθώς βραβεύτηκε η δράση φιλαναγνωσίας με τίτλο ¨Διαβάζω ΟΙΚΟλογικά-ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ", που υλοποιήθηκε από τις νηπιαγωγούς και συνοδοιπόρους για 7 χρόνια, Αγγελική Σακκά και Ραϊσάκη Ειρήνη, τη σχολική χρονιά 2013-2014, στην αυλή του Νηπιαγωγείου μας. Το Βραβείο ¨Κούλα Κουλουμπή", το οποίο απονέμεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικό ή παιδαγωγό που εισάγει τα παιδιά προσχολικής ηλικίας στον κόσμο του βιβλίου με τους πιο ευφάνταστους τρόπους, παρέλαβε η νηπιαγωγός Ραϊσάκη Ειρήνη, καθώς η κυρία Αγγελική Σακκά είναι πλέον συνταξιούχος!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους γονείς και τους αγαπημένους μας ανθρώπους που ήταν κοντά μας τη μέρα αυτή και μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και όλους όσους μας στήριξαν με την αγάπη τους! Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Παλλήνης κ.Κωστή Σμέρο, καθώς με τη δική του σημαντική συμβολή και παρέμβαση η ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ  μετακινήθηκε στην καινούρια αυλή του νηπιαγωγείου μας, ανανεώθηκε πλήρως και είναι έτοιμη να ανοίξει ξανά και να ταξιδέψει τα παιδιά στους μαγικούς κόσμους του  παιδικού βιβλίου! 

Κλείνουμε με μια ευχή! Μακάρι ο Δήμος Παλλήνης να ευαισθητοποιηθεί και να αναλάβει πρωτοβουλίες φιλαναγνωσίας, ιδρύοντας μία Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη που τόσο έχουν ανάγκη τα παιδιά της πόλης μας! 




 Με δύο από τα αγαπημένα μαθητάκια του Νηπιαγωγείου μας της σχολικής χρονιάς 2013-2014, που ήταν παρούσες στη βράβευση, την Κατερίνα Βενιού και την Ελένη Κωνσταντινέσκου, μαθήτριες πλέον της Β΄ και Α΄Δημοτικού, αντίστοιχα του 7ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης!

Η δράση φιλαναγνωσίας υλοποιήθηκε παράλληλα με  καινοτόμο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα με την υποστήριξη των υπευθύνων Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κ. Χρύσας Κουράκη και Βέρας Βορύλλα. Ευχαριστούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.