Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018




Δράσεις εθελοντισμού και αλληλεγγύης 2018-2019!

Το Νηπιαγωγείο συνεχίζει για 3η χρονιά τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα «Νοιάζομαι και Δρω». Απαρχή θα είναι οι δύο δράσεις που ακολουθούν, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε παιδιά και γονείς σε αξίες εθελοντισμού, αλληλεγγύης και ενεργού πολιτειότητας.  
Στολίζουμε την πλατεία Ελευθερίας!
Το Νηπιαγωγείο μας ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση του Δήμου Παλλήνης να συμμετέχει στον εθελοντικό Χριστουγεννιάτικο στολισμό της Πλατείας Ελευθερίας με οικολογικές κατασκευές. Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5.30 το απόγευμα, παιδιά σχολείων της πόλης μας θα στολίσουν δέντρα με στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, αφηγητές θα αφηγηθούν χριστουγεννιάτικα παραμύθια, τα παιδιά θα ανταλλάξουν δώρα δικά τους παιχνίδια-επαναχρησιμοποίηση παιχνιδιών- και θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με τη συνοδεία βιολιστή. Σας περιμένουμε όλους, γονείς και παιδιά, για να γεμίσει με χαρούμενες παιδικές φωνές και όμορφα στολίδια η Πλατεία Ελευθερίας. Για τους μικρούς συμμετέχοντες  θα υπάρξουν δωράκια έκπληξη από την «κυρά Ανακύκλωση» με την υποστήριξη του Δήμου Παλλήνης.
ü  Μην ξεχάσετε να φέρετε ένα παιχνίδι του παιδιού σας, σε συσκευασία δώρου, για να το ανταλλάξουν τα παιδιά μεταξύ τους.
 Αλληλέγγυοι στις πυρόπληκτες οικογένειες του Δήμου Ραφήνας
Λίγα μόλις χιλιόμετρα δίπλα μας πολλοί συνάνθρωποί μας έχασαν τα πάντα στις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Μετά από επικοινωνία με το Δήμο Ραφήνας ενημερωθήκαμε ότι πολλές οικογένειες έχουν ανάγκη από τρόφιμα για τις μέρες που έρχονται. Συγκεκριμένα, ζήτησαν ρύζι, ζάχαρη, όσπρια και λάδι. Μπορείτε να βοηθήσετε;
ü  Βάλτε μέσα σε μια τσαντούλα αυτά τα 4 τρόφιμα (ή όσα επιθυμείτε) και στείλτε τα με το παιδί σας στο Νηπιαγωγείο μέχρι και την Τετάρτη 19/12, προκειμένου να παραδοθούν στο Κέντρο Αλληλεγγύης του Δήμου Ραφήνας. Τη δράση θα υποστηρίξει και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.