Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Τσικνοπέμπτη στο Νηπιαγωγείο!

Μια μεγάλη παρέα γίναμε όλοι μαζί, την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου, γνωρίζοντας την ομάδα των κρεάτων, τσικνίζοντας και δοκιμάζοντας διάφορα πεντανόστιμα κρεατομεζεδάκια, και όχι μόνο, που ετοίμασαν υπέροχες μαμάδες και μπαμπάδες με κέφι, όρεξη και φαντασία!  


Κεφτεδάκια, σουβλάκια, κοτομπουκιές, κρεατοπιτάκια και άλλα, όλα νοστιμισμένα με αγάπη και φροντίδα, κατέφθασαν το πρωί της ημέρας.

Τα παιδιά τα απόλαυσαν σε ένα διαφορετικό πικ νικ στην αυλή...

όπου στήθηκε η μεγάλη τάβλα και ανταμώθηκαν φίλοι γνώριμοι κι αγαπημένοι, Στο τέλος της ημέρας μια υπέροχη γαλατόπιτα κι ένας σοκολατένιος κορμός μας γλύκαναν διαφορετικά!


Κι επειδή φαγητό χωρίς χορό δεν γίνεται.....χορέψαμε παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια, από τους "καλογέρους με το πιπέρι"...

έως το γνωστό γάμο του "Χαραλάμπη"...

και το αγαπημένο μας Γαϊτανάκι!
 
Ευχαριστούμε από καρδιάς το μπαμπά της Ιωάννας κ. Δημοσθένη Ρουμελιώτη που με την ιδιότητα του μάγειρα και με πολλή....υπομονή, μας έψησε τα παραδοσιακά χειροποίητα λουκάνικα! Όπως μας υποσχέθηκε τη Σαρακοστή θα μαγειρέψουμε μαζί και μια παραδοσιακή φασολάδα!!!
 
Ευχαριστούμε επίσης, όλες τις υπέροχες μαμάδες και τους μπαμπάδες που βοήθησαν με το κέφι, το μεράκι τους και την αγάπη τους.
Μέχρι τότε που θε να'ρθει των οσπρίων η γιορτή...

 Ευχόμαστε Καλές Αποκριές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.