Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018



Παζάρι Εθελοντισμού 

Εβδομάδα Εθελοντισμού 12-18 Μαρτίου

"Νοιάζομαι και δρω, κι ας είμαι παιδί, εσύ;"

Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Μαρτίου το παζάρι εθελοντισμού των 7ου & 9ου (ολοήμερο τμήμα) Νηπιαγωγείων, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού 12-18 Μαρτίου. Διατέθηκαν πεντανόστιμα σπιτικά προϊόντα (μαρμελάδες, κουλουράκια, κέικ, μπισκότα, διάφορα γλυκά, τυροπιτάκια, πίτσα), ελαιόλαδο με βότανα,  λεμονάδα, ποπ κορν, αυγά από οικόσιτες κότες, λουλούδια, βιβλία, παιχνίδια και κατασκευές των παιδιών σε συμβολικές τιμές.
 Το τελικό ποσό που θα συγκεντρωθεί στον «κουμπαρά» θα καταμετρηθεί από τις ταμίες των τμημάτων και θα υπάρξει ψηφοφορία παιδιών και γονέων ως προς την αξιοποίησή του για την «υιοθέτηση» της πλατείας.



































Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους εσάς που ήσασταν εκεί! Που στηρίξατε την εθελοντική δράση με την συμμετοχή και την παρουσία σας, στέλνοντας ένα μήνυμα εθελοντισμού στα παιδιά και την τοπική κοινωνία. Σας ευχαριστούμε για την προσωπική σας φροντίδα και το "νοιάξιμο" της όλης  διοργάνωσης του παζαριού. 
Τέλος, ευχαριστούμε την κ.Χρύσα Κουράκη, Υπ.Πολιστιστικών Θεμάτων Δ/νσης Π.Ε.Ανατ.Αττικής και Συντονίστρια του Προγράμματος "Νοιάζομαι και Δρω", τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που στήριξε έμπρακτα τη δράση, καθώς και τους Αντιδημάρχους και εκπροσώπους του Δήμου Παλλήνης κα Πόπη Ζινέλη, κο Δημήτρη Μπαξεβάνη, κο Κωστή Σμέρο, κο Γιώργο Μουρτζιάπη, κο Νίκο Παπανικολάου, κα Βίκη Κακαμπούρη που παραβρέθηκαν. 
Οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά 
του 7ου Νηπιαγωγείου Παλλήνης


*Το σύνολο των φωτογραφιών είναι δια χειρός του γονέα Παπασπύρου Σωκράτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.