Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο το νηπιαγωγείο μας!

 Το 7ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης ήταν ανάμεσα στα 50 σχολεία πανελλαδικά και ένα από τα τρία σχολεία της Ανατολικής Αττικής που βραβεύτηκε στις 6 Μαΐου με τη σημαία του «Αειφόρου Ελληνικού Σχολείου».


Η βράβευση έγινε από την Ελληνική Εταιρία Πολιτισμού και Περιβάλλοντοςγια τις  πολλές εκπαιδευτικές δράσεις που υλοποιεί το νηπιαγωγείο τα τελευταία χρόνια, προς την κατεύθυνση της αειφορίας μέσα από 8 Πυλώνες: Δημοκρατία, συμμετοχή και ένταξη στο σχολείο, αειφόρο κτίριο και σχολικός κήπος, πολιτική εξοικονόμησης ενέργειας, ορθολογική διαχείριση και εξοικονόμηση νερού, ανακύκλωση απορριμάτων, προαγωγή υγείας, πέρασμα από την τοπική στην πλανητική κλίμακα.


Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που είναι καθημερινά παρόντες στις δράσεις του, μας στηρίζουν, νοιάζονται και συμμετέχουν στη χαρά της δημιουργικής εκπαιδευτικής διαδικασίας!
Η σημαία αποτελεί δέσμευση να συνεχίσει και στο μέλλον να υλοποιεί διαδικασίες για την αειφορία, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό, το περιβάλλον, την ενεργό πολιτειότητα. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα Βέρα Βορύλλα, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων Δ/νσης Π.Ε. Ανατ.Αττικής για την συνεργασία και όλη την υποστήριξή της στην πορεία κατάκτησης της αειφορίας του σχολείου μας και όχι μόνο!
Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στις δράσεις 
Αγγελική Σακκά
 Ειρήνη Ραϊσάκη
Ειρήνη Κοντοαγγέλου
Αντιγόνη Φουρκιώτη
Κατερίνα Μπλιάτζα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.