Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016


Μια καλαμωτή από το Σύλλογο Γονέων!




Μια υπέροχη ξύλινη καλαμωτή τοποθετήθηκε αυτές τις μέρες στο συρμάτινο πλέγμα που συνορεύει η αυλή του Νηπιαγωγείου με αυτή του όμορου 7ου Δημοτικού Σχολείου, με στόχο να υπάρξει μερικός διαχωρισμός  του αύλειου χώρου των δύο σχολείων και βελτίωση της ποιότητας του  προαυλισμού των παιδιών. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μετά από σύμφωνη γνώμη και των δύο σχολικών μονάδων και με προσωπική φροντίδα του Προέδρου του κ. Παναγιώτη Μπίμπα και του Γεν.Γραμματέα κ. Πάρη Τσιριγώτη, προέβη στην αγορά της καλαμωτής,  η οποία κάλυψε το σύνολο της περίφραξης της αυλής μας.
 Όλοι εμείς, οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά  του 7ου Νηπιαγωγείου Παλλήνης, σας ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή σας στις προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων του Νηπιαγωγείου και τη συνεχή συμβολή σας στη βελτίωση των συνθηκών της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Πάρη Τσιριγώτη και τον κ. Σταύρο Οικονομόπουλο, που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο και φροντίδα, για την τοποθέτηση της καλαμωτής στο χώρο.

 Η συνεχής και αδιάκοπη βοήθειά τους σε κάθε ανάγκη του Νηπιαγωγείου μας, είναι πολύ συγκινητική για εμάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.